Sanem Kalfa

‘Nehir’ is een verrassend mooie plaat, een meer dan uitstekend debuut van een vocaliste met een duidelijk eigen signatuur, met muziek als een avontuurlijk kronkelende rivier, sprankelend en sferisch, panoramisch en poëtisch – JAZZFLITS/Frank Huser

EN:(ingilizcesi- bu skilled belirtilince : Nehir is a surprisingly beautiful album, an excellent debut of a singer with a distinct signature. This music is like an adventurous winding river, sparkling and spherical, panoramic and poetic – JAZZFLITS/NL

Sanem Kalfa is een groot talent en haar spel met exotische maatsoorten (zelfs in Donna Lee) maakt dit album nog specialer – JAZZISM/Coen de Jonge

EN: Sanem Kalfa has a great talent and her game with timing, exotic as it is (even in Donna Lee), makes this album even more special – JAZZISM/NL

Schitterend album – RICK FM/Rolf H. Polak

EN:Beautiful. Loved it –  RTE LYRIC FM/IE